Lens Transport

Lens Transport investeert in een Chereau koel/vriesoplegger!

Lens Transport investeert in een Chereau koel/vriesoplegger!

Lens Transport b.v. is een expert in alle facetten van internationaal groente- en fruit transport en distributie. Om de hoek of naar waar ook in geheel Europa, Lens Transport zorgt voor probleemloos transport van uw groente- en fruit van of naar Nederland.
Lens Transport investeert nu in haar wagenpark met de aanschaf van deze fraai afgewerkte gestuurde Chereau koel/vriesoplegger!

Het chassis is voorzien van een Tridec stuursysteem waarbij de voorste en achterse as gemonteerd zijn en gedwongen gestuurd worden vanuit een wig op de schotelplaat. Op het stuursysteem is een centraal smeersysteem van Groeneveld gemonteerd. Tevens is het chassis voorzien van een RVS gereedschapkist.

De Chereau carrosserie is voorzien van achterdeuren, een polyester laadvloer met anti-slip, drie ladingvastzet railen tegen het dak en 1 baan tegen de wanden etc. etc. Tegen het kopschot hangt een Thermoking SLX 300 koelmachine. In de laadruimte zijn twee windkanalen aangebracht op de koude lucht gelijkmatig over de laadruimte te verdelen, en zo de kostbare lading zo goed mogelijk te beschermen.

 

Bron: https://www.hertoghs.nl/projecten/835/lens-transport-investeert-in-een-chereau-koelvriesoplegger.html