Lens Transport

Lens Transport investeert in gestuurde Chereau!

Lens Transport investeert in gestuurde Chereau!

Lens Transport b.v. is een expert in alle facetten van nationaal en internationaal groente- en fruit transport en distributie. Om de hoek of naar waar ook in geheel Europa, Lens Transport zorgt voor probleemloos transport van uw groente- en fruit van of naar Nederland.

Zo ook voor Nature’s Pride, leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten.

Lens investeert nu bij Hertoghs Carrosserieën in deze gestuurde Chereau koel / vriesoplegger. De koel/vriesopleggers van Chereau zijn robuust geconstrueerd gebruikmakend van de beste materialen, waardoor de carrosserie een onovertroffen isolatiewaarde heeft. Hierdoor is de klant ervan verzekerd dat haar kostbare producten ten alle tijden op de juiste temperatuur kunnen worden gebracht èn gehouden.

Samen met de krachtige Thermoking koelmachine is temperatuurbeheersing een fluitje van een cent. Hertoghs dankt Lens wederom voor haar vertrouwen wenst haar vele veilige en volle vrachten toe met deze door Van Strien Print & Sign zeer fraai beletterde oplegger!